Julegavetips

Hytte - gavetips kofferter

Nå står jula for døren, og for mange setter stresset inn - men slik trenger det vel ikke nødvendigvis å være.

I vår moderne verden, ligger alt bokstavelig talt for våre fingerspisser. Med enkle grep får du trykket frem julemusikken, klikket på juletrelysene, SMS-et julekortene, får maten på døren, enten i kasse eller pose - og ikke minst søkt frem julegavene - og få dem levert på døren om du vil.

Enkelt!

Hvertfall i teorien - og med god planlegging. Men hva skal man gi bort?
Her ønsker vi aller nådigst å gi bort noen gode gavetips - som passer både for den som har lite, og for den som har alt. Vi har i alle fall plukket frem gaveidèer til den aktive, til den reisende, og til hyttefolket - samt til helgeturisten.
Så la oss begynne med de lengstreisende:

 

Julegavetips til langveisfareren

Skal man reise langt, trenger man kanskje ikke være rakettforsker for å forstå at det er de største koffertene som gjelder. Så har man rene klær, nok utstyr og plass til overs til minnene. De største koffertene rommer 120-160L, og gir mer enn nok plass til de aller fleste. Hvis man i tillegg velger en ekspanderende koffert, har denne doble glidelåser som kan brukes for å få opptil 20% mer plass - f.eks til hjemveien.


Bilde: Samsonite Flux XL-koffert.

Men langveisfareren har ofte andre utfordringer også på sin reise, som for eksempel å komme frem uthvilt. Som tips her er en god sovemaske, og en god reisepute.
Reiseputen "The Travel Halo" er en prisbelønt reisepute, som gir støtte mot sete og fly-/togvegg, samtidig som den har en innfoldbar sovemaske påsydd.

Bilde: The Travel Halo.

Er man glad i å reise, er en stor toalettmappe heller ikke å forakte. Vi har et stort utvalg i mange forskjellige materialer, både som kan stå på benken, og toalettmapper som kan henges opp.

 

 

Gavetips til charterturisten

Charterturisten reiser gjerne bort en uke - kanskje to, og typisk flyreise er gjerne 3-5 timer. Selv om sovemasker er fint, og toalettmappe et must, er det gjerne andre koffertstørrelser som gjør seg gjeldende her, som mellomstore til store kofferter. Disse har gjerne 80-120L volum, og er litt hendigere å ta med seg rundt.

Bilde: American Tourister Summer Funk mellomstor koffert. (Utvidbar).

Charterturisten liker kanskje å ha litt lokal valuta, uten å flashe lommebøker - så en god gammeldags rumpetaske - også kalt hofteveske, eller en tettsittende "bodysafe"-veske er et undervurdert reisefølge.

Bildet viser en Delsey Bodysafe - perfekt for charterturisten.

I tillegg kan vi anbefale omslag og reisesett, så man har ordren på papirene på reisen. Ofte blir det mye dokumenter som må holdes styr på, som bookingbekreftelser, billetter, pass, kart og notater.

Bildet viser sett med passomslag, bagasjelapp, reiselommebok i skinn.

 

Gavetips til hytte- og fotturisten

For reise i bil, er ofte en bag et godt valg. Mye plass, og plasseringsvennlig.
Vi har bagger i alle størrelser, med og uten hjul - også vanntette.

Bildet viser en Samsonite Rewind-bag med hjul og håndtak.

Når man først er fremme, slutter gjerne ikke turen der. En tursekk er heller ikke å forakte - heller ikke på jobb, der vi også har et stort utvalg business/sykkel/commuter-sekker som passer for deg som vil slippe unna stresskofferten.

Bildet viser en Gregory Aspect-sekk, som passer like fint til turbruk som til jobb.

 

Veskegaver

Å gi en veske, er vel sjelden feil! Vi har, i tillegg til mange fine weekendbagger og lommebokvesker, et utvalg lekre vesker fra den danske moteleverandøren Adax. Disse veskene passer perfekt til jobb og reise - og er av høy kvalitet. Adax' weekendbagger er på opptil 53 liter, og PC-veskene passer perfekt til hverdagsbruk. 


Bildet viser en Adax Napoli Eugen - som passer like godt for ham, som for henne.

 

Andre tips er paraplyer, trillebagger/handletriller eller lommebøker og kortholdere.

 

Uansett hva du finner på til jul, ønsker vi deg en strålende en!

Med vennlig hilsen

Oss i BagBrokers.no