Adax - vesker og bagger

Adax' vesker og bagger får du nå hos BagBrokers.no!

Adax Copenhagen er et velkjent dansk motehus som fokuserer på god kvalitet, god design og god funksjonalitet. Det er verdier som passer godt inn hos BagBrokers.

Veskene fra Adax passer godt for både kvinner og menn, og i den brede porteføljen finnes både weekendbags, laptopvesker og, selvfølgelig, den mer tradisjonelle skuldervesken.

Herreveske fra Adax
Foto: Adax Walther PC/Laptop-veske

 For deg som liker å ta deg godt ut på reisen, kan vi anbefale Adax Napoli Eugen. Det er en romslig weekendbag i nydelig utførelse - like fin for kvinner og menn.


Foto: Adax Napoli Eugen - Avbildet modell er 40 liter.

 

En mer feminin weekendbag på hele 53 liter er også tilgjengelig. Adax Napoli Krista - en lett og stor bag - ypperlig til reise:

 Adax som merke ble startet av Eugen Silfen i 1982, fra en kjeller i København. I starten ble veskene produsert på samme fabrikk som et knippe tyske høykvalitetsvesker - noe som ga Eugen smaken på kvalitet. Og sammen med Adax' dyktige designere har Adax videreført denne høye kvaliteten sammen med sitt smarte design, så du kan finne vesker og bagger til jobb og fritid, uten å bekymre deg for kvaliteten.

Se gjerne utvalget vårt av Adax her! For flere vesker til menn - se alle herrevesker .Og meld deg på nyhetsbrevet for å holdes oppdatert om nyheter og tilbud! :)