Det du trenger til høstturen!

Nå kommer høsten, og mange søker seg til skogen og fjellet. Grunnene er mange;  fiske, nyte den friske luften, mosjonere, nyte ensomheten - eller en hyggelig familietur.

For å forenkle turen, har vi satt sammen noen anbefalinger til høstturen!

Nummer 1:

En god sekk!
En god sekk gjør turen bedre, sliter mindre på kroppen, og med nok plass til en liten påskjønnelse når du kommer frem, og litt ekstra klær eller annet spennende du velger å ta med.

Benzi tursekk
, er en lett og praktisk sekk med god passform og ryggputer. Plass til to drikkeflasker i "meshen" på sidene av sekken.

Pris: 349,-


Samsonite Paradiver light
, er en svært slitesterk sekk i vannavvisende materiale, utrekkbar flaskeholder og mange andre smarte løsninger. Denne brukes like fint på tur, som på sykkelen, eller som PC-sekk til jobben

Nummer 2:

Vannrensing!
"Vannrensing?" sier du kanskje - "Ja", sier vi. The Grayl er en vannrenser og drikkeflaske i ett, så du kan fylle den med vann fra bekker og elver, og presse filteret gjennom. Fjerner så godt som alle bakterier i vannet, så du trygt kan drikke vannet overalt. Da slipper du både å ta med deg vann, og plastflasker.


Smart? Utvilsomt! Innovation-Awards-produktet får du hos oss til kr. 995,-!

 

Nummer 3:

Paraply!

En liten og lett paraply får god plass i sekken. Vi har et stort utvalg av paraplyer i forskjellige prisklasser som tar liten plass i sekken.

Hva med en paraply som gir deg blå himmel? Trends Blue Dream er en stormsikker paraply med dobbel paraplyduk. Den får du til kr. 479,- på tilbud nå.

 

Har du flere tips til høstturen?

God tur!