Vi bruker cookies! Klikk her for å lese mer.

15.01.2019

Å pakke kan være gøy med godt reiseutstyr. Mange bruker enda mors gamle billigkoffert som så vidt henger sammen i sømmene - noe som fort kan bli dyrt den dagen kofferten faktisk faller fra hverandre!

Hvor du skal reise bør også spille inn på hva du skal pakke i - for eksempel tar du ikke med deg kofferten på topptur- da er ryggsekken et bedre alternativ :)

Her er våre forslag:

Hyttetur - duffelbag
Hyttetur

Her kommer duffelbaggen til sin rett. Plasseringsvennlig i bagasjerommet, lett å pakke i, og kommer både med og uten hjul.

Duffelbag

______

Storbytur - koffert
Storby

Storby - shopping og opplevelser!
Sjelden er vel kofferten mer egnet enn her. Spesielt ekspanderende kofferter. Pakk det du trenger til turen, ekspander den så du får plass til alt du skal ha med deg hjem - og trill den rundt med deg i by og på flyplasser. Smart!

Strand sol varme koffert
Strand, sol og varme

Her i kalde nord er ofte strandferie synonymt med en litt lengre flyreise - kanskje også med flybytte. Da er en lett, hard koffert å foretrekke. Lett å trille rundt med seg på flyplassen, sette fra seg på hotellrommet - men ikke minst tåler den påkjenningene av røff behandling under transport, av og på fly og bagasjebånd.
harde kofferter

 

Lurer du på hva du skal velge?
-kontakt oss, da vel!
post@bagbrokers.no / tlf.: 906 19 529Også i Reisetips

Vær forberedt på reisen
Vær forberedt på reisen

21.05.2019

Les mer
Har du sett Samsonite S'Cure?
Har du sett Samsonite S'Cure?

14.05.2019

Lær mer om S'Cure fra Samsonite.
Les mer
Kofferter på tilbud - hold deg oppdatert!
Kofferter på tilbud - hold deg oppdatert!

23.04.2019

Les mer

Meld deg på