Samsonite Attrix - Ny flaggskip kolleksjon

Når det kommer til reiseutstyr, er det få ting som er viktigere enn en pålitelig koffert. Enten du er en erfaren globetrotter eller en helgeeventyrer, er kvaliteten på bagasjen din avgjørende for en problemfri reiseopplevelse. Samsonite har lenge vært et navn som er synonymt med pålitelighet og innovasjon, og deres Attrix-koffertkolleksjon er intet unntak.

Samsonite Attrix Steel blue and Basil green

Attrix-koffertene er utformet med holdbarhet i tankene og er konstruert med Roxkin™-materialet, en egen Samsonite-innovasjon som gir koffertene et selvreparerende skall. Dette betyr at hvis kofferten skulle bli deformert under reisen, vil det støtabsorberende materialet automatisk gjenoppta sin opprinnelige form. Roxkin™ gir dermed ekstra styrke til kofferten, samtidig som den beholder sin letthet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for overvektavgifter når du velger en Attrix-modell.

Samsonite Attrix Steel blue, Basil green, Anthracite, dune, red

En av de mest imponerende egenskapene ved Attrix-koffertene er at de er designet, utviklet og produsert i Europa. Dette er et klart bevis på Samsonites engasjement for kvalitet og håndverk. Kolleksjonen kommer i et bredt spekter av elegante farger og størrelser, slik at du kan finne den perfekte kofferten som passer din personlige stil og reisebehov.

Kabinkoffertene i Attrix-serien er også utvidbare, noe som gjør dem ideelle for korte helgeturer eller forretningsreiser. Du kan enkelt ta med deg alt det essensielle i håndbagasjen din uten å måtte ofre komfort eller plass.

Samsonite attrix steel blue

Så hvis du vil gi din reisegarderobe et solid løft med en stilfull og pålitelig koffert, se ikke lenger enn Samsonite Attrix. Denne kolleksjonen kombinerer imponerende styrke, letthet og støtmotstand takket være det innovative Roxkin™-materialet. Dra ut på dine eventyr med stil og selvtillit, vel vitende om at din Attrix-koffert er bygget for å vare. Velg Samsonite Attrix for en førsteklasses reiseopplevelse.

Samsonite attrix dune