Secrid - Bærekraft møter stil

Kompakte og elegante kortholdere

Secrid har i flere tiår designet og produsert smarte, kombinerte kortholdere og lommebøker som passer en minimalistisk stil og en kontantløs hverdag. Det hollandske merket etablerte seg raskt som en ledende leverandør i nisjen sin og fortsetter å jobbe mot strålende kvalitet, smarte design og en enklere handletur for alle. Den patenterte mekanismen i kortholderen gjør det enkelt å få tak i akkurat det kortet du trenger raskt. Kortholderen holder seks kort som utløses i et trinnformat når du skyver på hendelen i bunn og gir deg full oversikt over kortene du har med deg. Det kompakte designet gjør det enkelt å frakte den med seg, selv i bukselomma.

Et bærekraftig valg

Secrid velger nøye ut lær med fokus på arbeidsstandarder og miljø. Kvalitet og bærekraft er hjørnesteinene i Secrids filosofi. De er karbonnøytrale fra 2022 og støtter lokal produksjon for raskere leveranser.

Sammen med deres partnere prioriterer Secrid mennesker og planeten. 

Helhetlige tilnærming
Alt er knyttet sammen. Derfor tar vi vare på alle aspekter for å skape en bedre fremtid.

Bedrifter spiller en viktig rolle i å endre sin bransje for å gjøre verden til et bedre sted, litt etter litt. Derfor mener Secrid det er naturlig at de tar ansvar for den påvirkningen de har på verden. For å kunne ta dette ansvaret, må de først forstå nøyaktig hvor denne påvirkningen ligger.

Secrid har gjennomført livssyklusanalyser i flere år for å gi innsikt i miljøpåvirkningen fra selskapet deres, forsyningskjeden deres og produktene deres. Basert på denne informasjonen utviklet de deretter en plan for å ta ansvar for deres påvirkning. Denne planen er basert på prinsippene om forebygging, måling, reduksjon og kompensasjon.