Victorinox + Secrid = Victorinox Altius Secrid

Vi er glade for å kunne presentere Altius Secrid, en ny kolleksjon fra Victorinox i samarbeid med Secrid! Denne smarte kortlommeboksamlingen kombinerer Victorinox’ anerkjente design med Secrids ekspertise innen RFID (radio frequency identification) kortholdere. Her møter innovasjon trygghet, og praktisk bruk forenes med elegant stil.

Smart Card Wallet – En Innovativ Løsning for Hverdagsbruk

Hovedfunksjoner:- Kombinerer en Smart Card med smarte dagligdagse verktøy: en Cardprotector og Moneyband i én sikker lommebok

- Smart Card Wallet med ti funksjoner, inkludert Cardprotector og Moneyband
- Slankt, minimalistisk design som passer i enhver lomme
- Lagrer opptil seks kort og har en unik patentert mekanisme for å skyve kortene raskt inn og ut når du betaler

Denne kompakte modellen er designet for å gi deg sikker og enkel tilgang til kortene dine, samtidig som den gir en stilren oppbevaring. Med både Smart Card og Moneyband i ett, tilbyr denne lommeboken smidig funksjonalitet i en minimal utførelse. Smart av navn og natur.

Altius Secrid Essential Card Wallet – Sikkerhet og Stil i Ett

Hovedfunksjoner:
- Trygg oppbevaring av 4–6 bankkort
- Laget av holdbar aluminium for maksimal beskyttelse
- Patentert skyvesystem som gir rask tilgang til kortene
- Branded Card Protector med Quick Access

Møt Altius Secrid Essential Card Wallet – en elegant aluminiums kortholder som beskytter dine bankkort mot skader og tilbyr pålitelig RFID-beskyttelse. Designet for å gjøre livet enklere, har den en smart mekanisme som frigjør kortene med én glatt bevegelse. Med sitt ikoniske Victorinox-merke er dette en gave å verdsette og nyte hver dag.

Opplev Den Ultimate Kortholderen

Med Altius Secrid-serien får du en kompakt trio designet for hverdagsbruk. Nyt sikker, sømløs transaksjon hvor du enn går, og opplev bekvemmeligheten av en lommebok som passer perfekt i lommen din samtidig som den leverer uslåelig funksjonalitet.

Finn din nye favoritt innen smart og sikker kortoppbevaring her!