PERSONVERN

----

DEL 1 - HVA GJØR VI MED DIN INFORMASJON?

Når du kjøper noe fra vår butikk, samler vi den personlige informasjonen du gir oss under kjøpsprosessen, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.
Når du blar gjennom vår butikk, får vi også automatisk datamaskinens IP (Internet Protocol) adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om din nettleser og operativsystem.
E-postmarkedsføring (hvis relevant): Med din tillatelse, kan vi sende deg e-post vedr. vår butikk, nye produkter, tilbud, konkurranser og andre relevante oppdateringer.

DEL 2 - SAMTYKKE

Hvordan får du mitt samtykke?
Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifiserer kredittkortet ditt, legger inn en bestilling, legger til rette for en leveranse eller returnerer et kjøp, innebærer det at du samtykker til vår innsamling og at vi vil bruke det kun i spesielle tilfeller.
Hvis vi ber om din personlige informasjon til en sekundær årsak, som markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for ditt uttrykte samtykke, eller gi deg en mulighet til å si nei.

Hvordan tar jeg ut mitt samtykke?
Hvis du etter at du melder deg inn ombestemmer deg, kan du trekke tilbake ditt samtykke når som helst, ved å kontakte oss på post@bagbrokers.no eller post til oss på:
BagBrokers
Postboks 32
1371Asker

DEL 3 - FLAGGING

Vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er pålagt ved lov å gjøre det, eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.

DEL 4 - SHOPIFY

Vår butikk ligger på Shopify Inc. De gir oss med den elektroniske e-handel plattform som tillater oss å selge våre produkter og tjenester til deg.
Dataene er lagret gjennom Shopify datalagringsentre, databaser og generelt i Shopify-programmet. De lagrer dine data på en sikker server bak en brannmur, som tilfredsstiller EU-US Privacy Shield.

Betaling:
Hvis du velger en direkte betalingsgateway for å fullføre kjøpet, vil Shopify lagredine kredittkortopplysninger. Det er kryptert gjennom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpet/transaksjonen. Etter det er ferdig, er informasjonen vedr. kjøpstransaksjon slettet.
Alle direkte betalingsløsninger følger de standarder som er fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover.
PCI-DSS kravene bidra til å sikre trygg håndtering av kredittkortinformasjon ved vår butikk og dens tjenesteleverandører.
For mer innsikt, kan du også ønsker å lese Shopify vilkår for bruk (https://www.shopify.com/legal/terms) eller Personvernerklæring (https://www.shopify.com/legal/privacy).

DEL 5 - tredjepartstjenester

Generelt vil tredjepartsleverandører som brukes av oss bare samle, bruke og videreformidle informasjonen til den grad det er nødvendig for å tillate dem å utføre tjenestene de leverer til oss.
Men visse tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel betalingsløsninger og andre betalingstransaksjons prosessorer, har sine egne retningslinjer i forhold til informasjonen som vi er pålagt å gi til dem for dine innkjøpsrelaterte transaksjoner.
For disse leverandørene, anbefaler vi at du leser deres retningslinjer, slik at du kan forstå på hvilken måte din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene.
Våre betalingsleverandører er norske - herunder Klarna og Bambora. Så hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenester av en tredjeparts tjenesteleverandør, så din informasjon kan bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (e) der at tjenesteleverandøren eller dets fasiliteter ligger.
Som et eksempel, hvis du befinner deg i Norge og transaksjonen er behandlet av et system som ligger i USA, kan din personlige informasjon som brukes i å fullføre denne transaksjonen kan være gjenstand for offentliggjøring under USAs lovgivning, herunder Patriot Act.
Når du forlater butikken/vår hjemmeside eller blir omdirigert til en tredjeparts nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernerklæringen eller våre vilkår, men betalingsleverandørens egne.

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Lenker
Når du klikker på linker på vår butikk, kan de henvise deg bort fra vår side. Vi er ikke ansvarlig for personvernet på andre nettsteder, og oppfordrer deg til å lese deres personlige opplysninger.

DEL 6 - SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke feilaktig går tapt, misbrukt, tilgang, avslørt, endret eller ødelagt.
Hvis du gir oss din kredittkortinformasjon, er informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagres med en AES-256 kryptering. Selv om ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og iverksetter ytterligere allment aksepterte industristandarder.

DEL 7 - COOKIES

Her er en liste over informasjonskapsler som vi bruker. Vi har listet dem her slik at du kan velge om du ønsker å melde deg ut av informasjonskapsler eller ikke.
_session_id, unik token, sesjoner, Lar Shopify å lagre informasjon om økten (referent, destinasjonssiden, etc).
_shopify_visit, ingen data holdt, Vedvarende i 30 minutter fra siste besøk, Brukes av vår nettside leverandørens interne statistikk tracker for å registrere antall besøk
_shopify_uniq, ingen data holdes, utløper midnatt (i forhold til den besøkende) av neste dag, Teller antall besøk til en butikk med en enkelt kunde.
cart, unik token, vedvarende i 2 uker, lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.
_secure_session_id, unik token, sessional
storefront_digest, unik token, ubestemt Hvis butikken har et passord, blir dette brukt til å avgjøre om den aktuelle besøkende har tilgang.
ga google analytics, kan lese IP-adresse for å forstå hvor du kommer fra, for å tilby tilpassede annonser (ikke amerikanske annonser til en nordmann, f.eks), samt at cookies kan forsøke å lage en profil på deg, bl.a for å hjelpe oss med å forstå hvilke brukergrupper som handler hos BagBrokers - og ikke.

DEL 8 - lavalder

Ved å bruke dette nettstedet, bekrefter du at du er minst av myndighetsalder i lanet du bor, eller at du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av mindreårige pårørende å bruke dette nettstedet.

SEKSJON 9 - ENDRINGER I PERSONVERN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så bruker du nettstedet ofte, kan du lese den ofte. Endringer og presiseringer vil tre i kraft umiddelbart etter sitt innlegg på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne politikken, vil vi varsle deg her at det har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter, om noen, bruker vi og / eller avsløre det.
Hvis vår butikk er kjøpt eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

Hvis du ønsker å: tilgang til, rette, endre og slette alle personlige opplysninger vi har om deg, registrere en klage, eller rett og slett ønsker mer informasjon ta kontakt med oss per epost, post@bagbrokers.no eller per post på
BagBrokers AS
Postboks 32
1371 Asker

 

 

 

VILKÅR FOR BRUK

-----

OVERSIKT

Dette nettstedet drives av BagBrokers AS. I hele teksten vil begrepene "vi", "oss" og "vår" referere til BagBrokers AS. BagBrokers tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelige til deg, brukeren, betinget av din aksept av alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, godtar du å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert de ytterligere vilkår og betingelser nevnt i denne avtalen og / eller linket til i denne. Disse vilkårene for bruk gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert og uten unntak brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, kjøpmenn og / eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse vilkårene nøye før du besøker eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå til - eller bruke noen del av nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke er enig i alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, ber vi deg avslutte besøket. Da disse vilkårene for bruk anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som er lagt til den aktuelle butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer til vår hjemmeside. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden jevnlig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter kunngjøring av endringer tilsier at du aksepterer disse endringene.

Vår butikk ligger på Shopify Inc Canada. De gir oss med dette den elektroniske e-handelsplattformen som tillater oss å selge våre produkter og tjenester til deg.

DEL 1 - NETTBUTIKK VILKÅR

Ved å akseptere disse vilkårene, bekrefter du at du er av minst myndighetsalder i staten du bor i, eller at du er over myndighetsalderen i staten og du har gitt ditt samtykke til å tillate at noen av dine mindreårige du er foresatt for å bruke dette nettstedet.
Du kan ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål. Du kan heller ikke, i bruken av tjenesten, bryte lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til lover om opphavsrett).
Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen kode fra en ødeleggende natur.
Et eller flere brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar oppsigelse av dine tjenester.

DEL 2 - GENERELLE VILKÅR

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til noen, uansett grunn til enhver tid.
Du forstår at ditt innhold (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og medføre (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å tilpasse til tekniske krav i tilknyttede nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføringen over nettverk og lagres aldri av BagBrokers.no.
Du godtar å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten, eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettsiden der tjenesten ytes, uten skriftlig tillatelse fra oss .
Overskriftene som brukes i denne avtalen inngår bare til orientering og vil ikke begrense eller påvirke disse vilkårene.

DEL 3 - korrekthet, fullstendighet og aktualitet på opplysninger

Vi er ikke ansvarlig dersom informasjon som er gjort tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er gitt kun for generell informasjon og bør ikke brukes som grunnlag for eller brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer tidsriktige informasjonskilder, om noen. Enhver avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.
Dette nettstedet kan inneholde en viss historisk informasjon. Historisk informasjon som nødvendigvis ikke er aktuell, men er tilgjengelig for din referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet til enhver tid, men vi har ingen plikt til å oppdatere informasjonen på nettstedet vårt. Du enig i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

DEL 4 - ENDRINGER I service og priser

Prisene på våre produkter kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte tjenesten (eller deler eller innhold av denne) uten forvarsel til enhver tid.
Vi skal ikke være ansvarlig overfor deg eller tredjeparter for endringer, prisendring, suspensjon eller opphør av tjenesten.

DEL 5 - produkter eller tjenester (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan være tilgjengelig eksklusivt på nettet via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er underlagt returnere eller bytte kun i henhold til vår Angre- og Returrett.
Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at datamaskinen skjermens visning av alle farger vil være nøyaktige.
Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til en person, geografisk område eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengdene av noen produkter eller tjenester som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller prising av produkter kan endres når som helst uten varsel, på eget skjønn av oss. Vi forbeholder oss retten til å avslutte enhver produktet når som helst. Ethvert tilbud for et produkt eller en tjeneste gjort på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på alle produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller fått av deg vil møte dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli korrigert.

DEL 6 - NØYAKTIGHET fakturering og KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte den mengden bestillinger du plasserer hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller avbryte mengder kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse restriksjonene kan inkludere ordrer plassert av eller under samme kundekonto, det samme kredittkortet, og / eller pålegg som bruker samme fakturering og / eller leveringsadresse. I det tilfelle at vi gjør en endring i eller kansellerer en bestilling, vil vi forsøke å varsle deg ved å kontakte deg per e-post og / eller fakturaadresse / telefonnummer oppgitt ved bestilling. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby ordre som, etter eget skjønn, ser ut til å bli lagt inn av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du aksepterer å gi oppdatert, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp gjort på vår butikk. Du samtykker i å raskt oppdatere din konto og annen informasjon, inkludert din e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdato, slik at vi kan fullføre transaksjoner og kontakte deg etter behov.

For flere detaljer, kan du lese vår returpolitikk.

Klarnas betalingsmetoder

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder. Betalingen går alltid direkte til Klarna.

●Faktura
●Konto

DEL 7 - TILLEGGSVERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy over hvilke vi verken overvåker eller har noen kontroll eller innspill.
Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som den er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen anbefaling. Vi skal ikke ha noe som helst ansvar som oppstår fra eller er relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.
All bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom området er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenne av de vilkår som verktøy er gitt av den aktuelle tredjeparts leverandør (er).
Vi kan også i fremtiden, tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert, utgivelsen av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.

DEL 8 - TREDJEPARTS LINKER

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelige via vår Tjenesten kan omfatte materiale fra tredjeparter.
Tredjeparts linker på dette nettstedet kan henvise deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlig for å undersøke eller vurdere innhold eller nøyaktighet og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for eventuelle tredjeparts materiale eller nettsider, eller for noen andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.
Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner gjort i forbindelse med eventuelle tredjeparts nettsteder. Les nøye gjennom tredjeparts politikk og praksis, og sørg for at du forstår dem før du deltar i en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjeparts produkter bør rettes til tredjepart.

SEKSJON 9 - brukerkommentarer, tilbakemeldinger og andre henvendelser

Hvis du på vår forespørsel, sender du visse spesifikke innleveringer (for eksempel konkurransebidrag) eller uten en forespørsel fra oss du sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andre materialer, også på nettet, via e-post, med post, eller på annen måte (kollektivt, kommentarer '), samtykker du i at vi kan, når som helst, uten begrensning, redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og ellers bruke i ethvert medium eventuelle kommentarer du frem til oss. Vi er og skal være forpliktet (1) for å opprettholde noen kommentarer i tillit; (2) til å betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men er ikke forpliktet til, monitor, redigere eller fjerne innhold som vi avgjøre etter eget skjønn er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller bryter noen parts immaterielle rettigheter eller disse vilkårene .
Du samtykker i at dine kommentarer ikke vil krenke noen rett på tredjeparts, inkludert opphavsrett, varemerker, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrett. Videre godtar du at dine kommentarer ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, krenkende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen malware som kan på noen måte påvirke driften av tjenesten eller andre relaterte nettsider. Du kan ikke bruke en falsk e-post adresse, later til å være noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter som til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er selv ansvarlig for eventuelle kommentarer du gjør og deres nøyaktighet. Vi tar ikke ansvar og påtar seg intet ansvar for eventuelle kommentarer postet av deg eller noen tredjepart.

SEKSJON 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt våre retningslinjer for personvern. For å se våre retningslinjer for personvern.

SEKSJON 11 - feil, unøyaktigheter og utelatelser

Av og til kan det være informasjon på vår side eller i Tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produkt fraktprisen, leveringstider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere ordre hvis noen informasjon i tjenesten eller på noen relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn din bestilling) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i tjenesten eller på noen relatert nettstedet, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, unntatt det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdatere eller oppdatere dato brukes i service- eller på noen relatert nettsted, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på noen relatert nettsted har blitt endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - ULOVLIG BRUK

I tillegg til andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for noe ulovlig formål; (B) å oppfordre andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (C) å bryter internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale bestemmelser; (D) for å krenke, eller bryter våre immaterielle rettigheter eller immaterielle rettigheter; (E) å trakassere, misbruk, fornærmelse, skade, ærekrenke, baktalelse, nedvurdere, skremme, eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse, eller funksjonshemming; (F) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (G) for å laste opp eller overføre virus eller andre typer ondsinnet kode som vil eller kan brukes på en måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller eventuelle tilknyttede nettside, andre nettsteder, eller Internett; (H) til å samle eller spore personlig informasjon om andre; (I) til spam, phishing, pharm, påskudd, edderkopp, krype, eller skrape; (J) for noen uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene i tjenesten eller tilhørende nettside, andre nettsteder, eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av Tjenesten eller andre relaterte nettside for brudd noen av ulovlig bruk.

SEKSJON 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke, representerer eller garanterer at din bruk av vår tjeneste vil være uavbrutt, tidsriktig, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktig eller pålitelig.
Du samtykker i at det fra tid til annen kan vi fjerne tjenesten på ubestemt tid eller avbestille tjenesten når som helst, uten varsel til deg.
Du samtykker uttrykkelig at din bruk av eller manglende evne til å bruke, er tjenesten på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten er (med unntak av det som uttrykkelig fremgår av oss) tilgjengelig "som det er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken direkte eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ukrenkelighet.
Ikke i noe tilfelle skal BagBrokers, våre styremedlemmer, ledere, ansatte, partnere, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteytere eller lisensgivere holdes ansvarlig for eventuelle skader, tap, krav, eller noen direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte sparepenger, tap av data, utskiftingskostnader, eller noen lignende skader, enten basert på kontrakt, tort (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som oppstår fra din bruk av noen av tjenesten eller eventuelle produkter anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for noen andre krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller produktet, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller mangler i innhold, eller en hvilken som helst tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av bruk av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) legges ut, overføres, eller på annen måte gjøres tilgjengelig via tjenesten, selv om rådet av sin mulighet. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater fraskrivelse eller begrensning av ansvar for følgeskade eller tilfeldig skade, i slike stater eller jurisdiksjoner, er vårt ansvar begrenset til den grad det er tillatt ved lov.

SEKSJON 14 - ERSTATNING

Du godtar å beskytte, forsvare og holde ansvarsløs BagBrokers og eventuelle mor-, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underentreprenører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse for ethvert krav eller behov, herunder rimelig advokatutgifter, fremsatt av en tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse vilkårene eller de dokumentene de innlemme ved henvisning, eller din overtredelse av noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

Kapittel 15 - UGYLDIGHET

I tilfelle at noen bestemmelse i disse vilkårene er fast bestemt på å være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal bestemmelsen likevel kunne håndheves i den utstrekning det er tillatt etter gjeldende lov, og ikke kan håndheves del skal anses for å være skilt fra disse vilkårene for tjeneste, skal slik bestemmelse ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av de andre gjenværende bestemmelsene.

SEKSJON 16 - OPPSIGELSE

De forpliktelser og ansvar som påløper før oppsigelsesdatoen skal partene etterleve inntil opphør av denne avtalen, til alle formål.
Disse vilkårene for bruk er effektivert med mindre og inntil den sies opp av deg eller oss. Du kan si opp disse vilkårene for bruk når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke våre tjenester, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis, etter eget skjønn du mislykkes i, eller vi har mistanke om at du har unnlatt å etterkomme noen bestemmelse i disse vilkårene, vi også kan avslutte denne avtalen når som helst og uten varsel, og du vil være ansvarlig for alle skyldige beløp opp til og med datoen for opphør; og / eller BagBrokers kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller deler av dem).

SEKSJON 17 - HELE AVTALEN

Svikt av oss til å utøve eller håndheve en rettighet eller bestemmelse i disse vilkårene skal ikke utgjøre en fraskrivelse av slike rettigheter eller bestemmelser.
Disse vilkårene for bruk og retningslinjer eller driftsregler postet av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss, og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av vilkårene for bruk).
Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene skal ikke tolkes mot utkast partiet.

SEKSJON 18 - RETT

Disse vilkårene for bruk og separate avtaler hvor vi gir deg tjenester skal reguleres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge.

SEKSJON 19 - ENDRINGER AV VILKÅR SERVICE

Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.
Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer til vår hjemmeside. Det er ditt ansvar å sjekke vår hjemmeside for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår hjemmeside eller tjenesten etter kunngjøring av endringer i disse vilkårene for bruk aksepterer disse endringene.

KAPITTEL 20 - kontaktinformasjon

Spørsmål om vilkårene for bruk kan sendes til oss på post@bagbrokers.no.