American Tourister StarVibe: Ungdommelig, hipp og cool - med beautybox

American Tourister Starvibe Beautybox er det perfekte tillegget til din reisekolleksjon. Denne stilige og funksjonelle beautyboksen er en del av den nyskapende Starvibe-serien, kjent for sin støtdempende fjærende hjul og utvidbare design.

  

Miljøvennlig Design: Med fôr og glidelåser laget av resirkulerte PET-flasker ved hjelp av Recyclex™-materialteknologi, tar Beautyboxen vare på både dine reisebehov og miljøet.

Praktisk Organisering: Beautyboxen kommer med elastiske lommer, vanntett lomme, nettinglomme og elastiske løkker for å holde dine skjønnhetsprodukter og toalettsaker godt organisert. Den smarte borrelåsstroppen gjør at du enkelt kan åpne vesken 180 grader for full tilgang.

Stilig og Allsidig: Med fargematchende detaljer som komplementerer resten av Starvibe-serien, legger Beautyboxen til en ekstra touch av stil til reiseopplevelsen din.

   

American Tourister Starvibe Beautybox er den ideelle følgesvennen for dine reiser, og er et verdifullt tillegg til samlingen din for både stil og funksjonalitet