Samsonite utvider «aluminium familien»  med Proxis ALU

 Samsonite tar reiseopplevelsen til nye høyder med den imponerende Proxis i aluminium. Denne nye tilskuddet til Proxis-familien kombinerer det ikoniske designet med en eksklusiv aluminiumsfinish, som ikke bare gir en sofistikert estetikk, men også enestående holdbarhet.

Reis Med Stil

Proxis i aluminium er skapt for de som verdsetter både stil og funksjonalitet under reisen. Den elegante aluminiumsfinishen gir ikke bare kofferten et luksuriøst preg, men den beskytter også mot riper og bulker, og skaper en karakteristisk slitasje som forteller historien om dine eventyr.

Fokus på Komfort

Samsonite har alltid satt komfort i fokus, og Proxis i aluminium er intet unntak. Denne kofferten er utstyrt med de beste funksjonene for å imøtekomme behovene til selv de mest kresne reisende. Fra glatte hjul til ergonomiske håndtak, er hver detalj nøye utformet for å sikre en problemfri reiseopplevelse.

Miljøvennlig Design

Samsonite tar også miljøansvar på alvor. Proxis i aluminium er en del av Recyclex™ Material Technology Initiative, der interiøret er laget av 100% resirkulerte PET-materialer. Ved å bruke tilsvarende 18 resirkulerte PET-flasker i innvendig fôr, netting og glidelåser, viser Samsonite sitt engasjement for å redusere miljøpåvirkningen av deres produkter. 

Oppsummering

Med Proxis i aluminium tar Samsonite reiseopplevelsen til nye høyder. Denne kofferten kombinerer stil, komfort og bærekraft på en imponerende måte, og er det perfekte valget for reisende som ønsker det beste av alt. Utforsk Proxis i aluminium i dag og ta dine reiser til neste nivå!