Billige kofferter som varer

Ut og reise?

Skal du ut og reise, men fant ut at du trenger ny koffert? Fortvil ikke, Bagbrokers.no har tilbud på et utvalg kofferter. Billige kofferter fra American Tourister og Epic i kjent god kvalitet. 

Oops, hva skal jeg pakke i?

Vi har rimelige kofferter i flere størrelser ut i fra hva du trenger til reisen din, eller om du bare vil være i forkant til neste tur og spare penger. Prisene forandrer seg hele tiden, så det kan være lurt å kjøpe billige kofferter når man har sjansen til det. Det kan være akkurat nå du trenger det, og da er vi her for deg og tilbyr akkurat det du trenger til en rimeligere pris.

Kvalitet eller pris, hva med begge deler?

Det kan være fristende å kjøpe en billig koffert fra et lavprismerke, men med tøff behandling på flyplasser, kan det være lurt å kjøpe kofferter av god kvalitet. American Tourister og Epic garanterer at koffertene er av god kvalitet og du får med garanti på 5 år, selv ved kjøp av billige kofferter.

Billige kofferter i forskjellige størrelser

Om du ønsker kun en liten kabin koffert som kan være med deg inn på flyet eller trenger mer plass til reisen din, kan du finne både sett med flere forskjellige størrelser eller enkle rimelige American Tourister og Epic kofferter hos oss.