Doppler paraplyer

Nature Collection

En paraply er ikke bare en paraply.

En god paraply svikter deg ikke når du trenger den. Den er laget av fornybare og miljøvennlige materialer, den er god å holde i og ser fin ut.

Dette er Dopplers bærekraftige paraplyer.

Med Nature Collection ønsker Doppler å lage en synergi mellom funksjonalitet og miljøvennlighet. Derfor bruker de fornybare råmaterialer og resirkulerte materialer for å bidra til en bedre bærekraft.

Detaljer
Paraplyer produsert av resirkulerte og fornybare komponenter.

DUK

rPET-materiale, produsert av resirkulerte plastflasker

HÅNDTAK

Produsert av FSC® -sertifisert treverk, som er biologisk nedbrytbar.

IMPREGNERING

PFC-fri impregnering

 

Doppler Nature Mini

Nature Mini paraply

Den kompakte lommeparaplyen med manuell åpning tilbyr et imponerende FSC-sertifisert håndtak med Doppler-logo. Duken er produsert av resirkulert PET-materiale, og er impregnert ved bruk av et PFC-fritt impregneringsmiddel.
Paraplyen er relativt lett, og tåler sterk vind.

Nature Magic

 

Nature Magic

Nature Magic Paraply

I tillegg til et FSC-sertifisert håndtak med Doppler-logo, og en PFC-fri duk, har Nature Magic også en automatisk åpne/lukke-mekanisme.

Nature Magic

 

Nature Long Paraply

Nature Long Paraply bilde

Nature Long-serien består av PFC-fri duk, håndtak og spiletupper av tre, samt at paraplyen har en automatisk åpningsmekanisme som gir optimal funksjonalitet.

Spesifikasjoner paraply

 

Doppler paraply

En grønnere fremtid

Doppler støtter skogbeskyttelsesprosjekter i regi av WWF med donasjoner for solgte produkter, og er en aktiv støttespiller for beskyttelse av miljøet og skogene våre.

#wecare

#wecare