Kabinkofferter

Hvorfor bør du ha en kabinkoffert?

Det ligger litt i ordet - en koffert du kan ha med deg inn i kabinen på flyet. Kofferten er lett å trille rundt på, er liten nok til å kunne tas med inn på flyet, legges under flysetet og få plass i bagasjehyllen over deg. Mange kabinkofferter har i tillegg smarte lommer, slik at du lett kan få tilgang til dokumenter du trenger på reisen, som f.eks. pass, flybilletter/boarding pass, telefon eller nettbrett. 

Hvem passer kabinkoffert for?

Kabinkofferten passer for alle som skal på weekendturer, der man trenger begrenset med bagasje. Den passer også perfekt for deg som reiser i jobben, og ønsker rask passasje, uten å måtte stå og vente på bagasjen på bagasjebåndet. Kabinkoffertene er perfekte sammen med f.eks. en dresspose til skjorter og dress, så man er klar til møtene uten krøllete klær.
Dette gjelder forsåvidt også til weekendturer eller gutte/jente-turer.

Kabinkofferten er også perfekt for deg som reiser med tog og buss. Den passer i de aller fleste bagasjehyller, og om du har en med PC/dokumentlomme i front, kan du lett få tak i tingene som gjør turen litt morsommere, eller forenkler arbeidet på turen. (les: kryssordblad, bok, iPad eller PC).

Eksempelet her viser en koffert fra American Tourister.

 

Kabinkofferter på fly

De forskjellige flyselskapene opererer med litt forskjellig størrelser for hva de tillater som kabinkoffert på flyet. Vi har laget en liten oppstilling som viser tillatt kabinkoffertstørrelse for de flyselskapene nordmenn flyr oftest med. Se den her.

Er du av typen som er ekstra glad i å se film, eller spille noen runder Candy Crush på flyet, finnes det også kabinkofferter med plass til powerbank og ledning, som gjør det ekstra hendig å få litt ekstra strøm underveis på turen.

Eksemplet viser en Victorinox-koffert med USB-opplegg.
NB: Powerbank følger ikke med, men koffertene med dette opplegget, har smarte løsninger for holdere for disse, og gjennomføringer til ledninger.

Kabinkoffert for deg som sverger til sekk

For mange er det å kaste sekken på ryggen foretrukket fremfor å trekke kofferten etter seg, spesielt på små turer. Men hvorfor velge? Det finnes også flere sekker med hjul, som er perfekt for reiseformålet. Ta sekken på ryggen når du går, men trill den etter deg når du f.eks. står i kø, eller sekken føles for tung.

Flere produsenter har kastet seg på denne trenden, og det praktiske i det, er det vanskelig å tvile på.

Bildet viser en sekk med hjul fra JanSport. Disse finner du også fra andre produsenter.

Trenger du en kabinkoffert, kabinsekk eller kanskje en weekendbag til din neste tur? Ta en titt hos oss.

Og:
God tur! 

Med vennlig hilsen

BagBrokers AS
- kofferter på nett!