Enklere måte å finne riktig koffert

Hvordan finner du riktig koffert?

Når du skal ut og reise er det ikke alltid det passer seg å ta med seg den største kofferten du bruker til "alt". Går den i hattehylla? Skal du pakke knuselige varer? Klarer minstemann å manøvrere den gjennom flyplassen?
Hvilken kvalitet burde jeg sikte etter?

Stor koffert

Vi skal prøve å bryte dette litt ned:
Skal du på lang tur lønner det seg selvsagt med en ganske stor koffert.
Vi kaller kofferter mellom 100 og 150 liter for stor koffert.
Stor koffert
De store koffertene er typisk mellom 72 og 85cm høye og gir plass til flere skift, sko, hatter, solbriller og suvenirer.
Om du har planer om å handle litt ekstra, er ekspanderende store kofferter også en smart løsning. De har et ekstra sett glidelåser, som lar deg utøke størrelsen på koffertene med opptil 20%.

 Finn stor koffert her.

Hard koffert

Det er ingen hemmelighet at innsjekket bagasje ofte behandles ganske røft. For å sikre innholdet i kofferten din, kan det ofte være lurt med en hard koffert
Harde kofferter er som oftest formstøpt i komposittmaterialer som polypropylen og polykarbonat som er et meget sterkt, uknuselig materiale. En hard koffert kan også være produsert i andre skallmaterialer, men felles har de at de beskytter innholdet bedre, og er lettere å rengjøre enn myke kofferter. Flere harde kofferter er også meget ripebestandige.

Forskjellene i hard koffert, når det gjelder billigere abs-plast og den kraftige polykarbonaten kan godt ses her, der disse to harde koffertene er utsatt for samme røffe behandling:
Hard koffert
Med andre ord; reiser du mye, kan det lønne seg å gå for en koffert i polypropylen eller polykarbonat.
Harde kofferter finner du her.

 

Liten koffert - kortere reiser

Det er langt fra alle reiser du trenger en stor koffert på, der en god liten koffert er et supert valg. Ikke bare sparer du tid og penger på innsjekket bagasje, men den får plass i hattehyller, under seterader, på bagasjehyller på buss og tog, og er lett å organisere og ta med seg.
Vi har et stort utvalg små kofferter hos oss, som vi ofte kaller kabinkofferter. Reiser du i jobb, kan det være smart å ha en liten koffert med laptop-lomme, så du har rask tilgang til PC eller nettbrett om du vil jobbe underveis, eller bare for å legge den på båndet på flyplassen, uten å måtte pakke opp hele kofferten først.

Liten koffert/kabinkoffert hos oss passer hos de aller fleste flyselskapene, og har typisk plass til et par klesskift, toalettsaker og datamaskin. Smart for helgeturer eller jobbturer.

Liten koffert

Liten koffert finner du her.

 

Koffert til barn

For ikke å glemme de minste av oss, har vi også et utvalg kofferter og reiseutstyr til barn. Samsonites Dream Rider-serie lar barna ri på koffertene, er morsomme og se på, og enkle å pakke. Barnekofferter er tilpasset barns størrelse og har gjerne lett-trillende hjul.
Koffert til barn er også ofte lett å hoppe over - at man heller pakker i en sekk, eller i kofferten til mor og far - men med en barnekoffert som teller som håndbagasje, får barnet tatt del i pakkingen og gleden ved å ha "sin egen".
Koffert til barn er ofte fargerike - lette å få øye på, og lette å bli glad i

Se gjerne utvalget vårt av koffert til barn her.
Koffert til barn

 

Lurer du på noe om din neste koffert, eller annet reiseutstyr?
Send oss gjerne en epost på post@bagbrokers.no eller ring oss på 906 19 529.