Koffertnyhet fra Delsey du ikke har sett maken til!

Delsey paris kofferter

Franske Delsey har produsert kvalitetskofferter i en årrekke, og har vunnet flere priser for sin design og funksjonalitet. Nyheten Delsey Belmont Plus er heller ikke noe unntak.

Grunnlaget for suksesshistorien ble lagt i 1946 . Opprinnelig fokuserte grunnleggeren på produksjon av høykvalitets lærvesker til kameraer. Det var ikke før i 1970 at DELSEY AIRSTYLE-modellserien introduserte verden for Delsey hard-skall-kofferter. I 1984 ble Helium- serien etterfulgt av en koffert med en fleksibel ramme. Det såkalte WPS-konseptet fra 1999 besto av en slags ryggsekk med skulderstropper på den ene siden og to ruller på den andre siden.

Siden 2008 har Delsey satset tungt på glassfiber, hukommelsesform-materialet ble patentert. I 2010 patenterte Delsey et sikkerhetsystem for glidelåser, kalt Securitech, og i 2014 lanserte Delsey sitt spesialsystem for hjulbremser med kofferserien Chatelet.

Sist ute nå er Delsey Belmont Plus, bygget på suksessen Belmont.
Plus-versjonen byr på doble stillegående hjul, samt at den er utvidbar. I tillegg til den smarte løsningen på innsiden. Masse god plass, mye fin design - til en rimelig pris.

Delsey paris

Se Delsey Belmont Plus her.

 

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på post@bagbrokers.no - eller telefon 906 19 529 (09-16).