Er du klar for sommerferien? Sjekk kofferten og reiseutstyret ditt!

Sommeren er her, og mange av oss gleder oss til å reise på ferie. Enten du skal på en kort weekendtur eller en lengre reise, er det viktig å være godt forberedt. Har du sjekket kofferten og reiseutstyret ditt nylig? Her er noen tips for å sikre at du har alt du trenger før du drar.

1. Sjekk kofferten din

Har du en koffert som passer til reisens lengde og type? En god koffert kan gjøre reisen mye enklere. Sørg for at den er i god stand – sjekk hjulene, håndtakene og glidelåsene. Hvis noe er ødelagt, kan det kanskje fikses, eller det kan være på tide å investere i en ny koffert.
Se vårt utvalgt av kofferter her!

2. Organiser pakkingen

Bruk pakkekuber for å holde klærne dine organisert og spare plass. Toalettmapper og små vesker kan hjelpe deg med å holde orden på småting som toalettsaker, kabler og elektronikk.
Sjekk ut vårt utvalg her!

3. Husk det viktige reiseutstyret

Gode reiseprodukter kan gjøre en stor forskjell. Her er noen essensielle ting du kanskje trenger:

  • Bagasjevekt for å unngå overvekt på flyplassen.
  • Nakkepute for komfort på lange reiser.
  • Dokumentmappe/passomslag for å holde pass, billetter og andre viktige papirer samlet.
  • Sekker du får med deg inn på flyet, selv med de billigste flyselskapene.

4. Gjør en siste sjekk

Før du drar, ta en siste gjennomgang av kofferten og reiseutstyret. Mangler du noe? Trenger noe å byttes ut? Det er bedre å oppdage det nå enn når du allerede er på vei til flyplassen.

5. Hent på vårt lager i Asker

Hos oss finner du alt du trenger for å gjøre reisen din perfekt. Vi har et stort utvalg av kofferter og reiseutstyr på lager, klar til henting samme dag. Du finner oss her!