Kofferter med tre låser

Hvorfor koffert med tre låser?
-Kofferter med tre låser, eller trepunkt låssystem gir en uovertruffen sikring av dine eiendeler på reise. Et trepunkt låssystem har typisk en lås i topp, en i bunn, samt en hovedlås med kodelås på midt på kofferten.
De fleste ledende koffertprodusentene, som Samsonite, American Tourister, Delsey, Victorinox og March har disse løsningene på flere av sine koffertserier.Bildet viser Samsonite S'Cure Eco med sine tre koffertlåser.

Låsene er trukket inn i materialet, for å unngå at de skal henge seg opp i eksteriør og få skader.

Dersom hovedlåsen på kofferten skulle få en skade, f.eks under ekstrem håndtering av bagasje, vil de andre låsene kunne hjelpe til å holde kofferten sammen.

 

Hvorfor er det lås på kofferter?

I all hovedsak er låsene på kofferten der for å unngå at kofferten åpner seg under transport, eller av-/pålessing. Jo sterkere konstruksjon og lås, dess bedre.
Med kofferter som har trepunktslåser, er kofferten din enda tryggere under transport, ved at låsene underbygger koffertens konstruksjon og holder igjen punktene ved f.eks harde sammenstøt.

De aller fleste av våre kofferter med tre låser har hovedlås med TSA.

 

Hva er TSA-lås?

En TSA-lås står for "Transport Security Administraton"-lås. Det innebærer at dersom du reiser til hhv. USA og kofferten din blir pekt ut for inspeksjon, har TSA-agenter en egen nøkkel, som gjør at de kan åpne kofferten din uten å ødelegge lås eller koffert.
Ellers fungerer låsen som en vanlig kodelås.

 

Sikkerhet
Koffertprodusenter jobber kontinuerlig med å bedre sikkerhet og slagkraftighet på sine kofferter. Delsey Paris har for eksempel utviklet en egen glidelås de kaller Zip Securitech, som er en ekstra sterk patentert glidelås - 40 ganger sterkere enn en vanlig glidelås, som minimerer sjansene for at kofferten din blir brutt opp av uvedkommende.

Hvilken koffertstørrelse passer meg?

Vi har laget en liten oversikt som gir en pekepinn på koffertstørrelser med tanke på reisens varighet. Dette kan hjelpe deg med å finne den beste kofferten for akkurat din reise.

Kabinkoffert passer typisk for arbeidsreiser eller helgeturer - mens stor koffert er den beste kofferten for reiser som varer mer enn en uke - har du planer om å handle mye, kan en ekspanderende stor koffert være det beste valget.

Er du i tvil om hvilken koffert som passer deg, eller lurer på noe?
-Kontakt oss gjerne. Vi er her for å hjelpe deg!

Husk at vi også har et utvalg av sekker, bagger, vesker mm., både til reise, jobb, trening og fritid.