Samsonite SecuriPak - funksjonelle sekker

Samsonite Securipak

Securipak-serien til Samsonite er en intelligent samling produkter for den kvalitets- og miljøbevisste reisende. Serien er laget av resirkulert polyester laget av PET-flasker. Én sekk inneholder ca. 11 resirkulerte plastflasker, som bidrar til mindre miljøforurensing.

Samsonites deisgnere og ingeniører har med Securipak lagt vekt på alle aspekter for arbeid- og fritidsreiser, med et materiale som er vannavvisende, har høy motstandsdyktighet mot kuttskader og revner, mange smarte løsninger, som skjulte lommer, RFID-sikre lommer (så du unngår skimming av kort, mobiltelefoner etc.), samt en smart utvendig USB-port, som du kan koble f.eks en powerbank eller annet elektronisk utstyr til, så du slipper å åpne sekken for å lade, eller koble til ditt elektroniske utstyr.

Sekken er også justerbar, så den passer alle rygger, og skal være behagelig enten til fots, på sykkel - eller skateboard, om det er din forté.

SecuriPak kommer også med smarte refleksdetaljer og et moderne design, samt den velkjente Samsonite-logoen.
I tillegg kommer du kun til det store hovedrommet bakfra, så du unngår uønskede besøk i sekken din i store folkemengder. Her har Samsonites designere tenkt på det aller meste, for å gi deg det ypperste når det gjelder arbeid- og fritidssekk.

 

FUNKSJONER

 USB-Port Integrert - enkel tilkobling
Anti-theft Ja
EKSTERIØR
Kategori Myk sekk
Glidelås Standard
Håndtak Topphåndtak
Utvendige lommer 2 stk sidelommer
Smart Sleeve Ja
Rykksekkstropper Justerbare
Refleks Ja
Interiør
Hovedrom Ja
PC-lomme Ja
Skjermstørrelse 15,6"
Nettbrettlomme Ja
Kortspor Ja
RFID-blokk Samsonite RFID-blokkerende lommeboklommer beskytter mot betalings og identitestssvindel som skjer via skimming, ved å plassere RFID blokkerende materiale mellom lommebokens ytre og indre lag.
Unngå utilsiktet kontaktløs betaling
Utvendig organisering Ja

Lurer du på noe?
Ikke nøl med å kontakte oss!

God tur!