Søk

  Samsonite SecuriPak - funksjonelle sekker

  Samsonite Securipak

  Securipak-serien til Samsonite er en intelligent samling produkter for den kvalitets- og miljøbevisste reisende. Serien er laget av resirkulert polyester laget av PET-flasker. Én sekk inneholder ca. 11 resirkulerte plastflasker, som bidrar til mindre miljøforurensing.

  Samsonites deisgnere og ingeniører har med Securipak lagt vekt på alle aspekter for arbeid- og fritidsreiser, med et materiale som er vannavvisende, har høy motstandsdyktighet mot kuttskader og revner, mange smarte løsninger, som skjulte lommer, RFID-sikre lommer (så du unngår skimming av kort, mobiltelefoner etc.), samt en smart utvendig USB-port, som du kan koble f.eks en powerbank eller annet elektronisk utstyr til, så du slipper å åpne sekken for å lade, eller koble til ditt elektroniske utstyr.

  Sekken er også justerbar, så den passer alle rygger, og skal være behagelig enten til fots, på sykkel - eller skateboard, om det er din forté.

  SecuriPak kommer også med smarte refleksdetaljer og et moderne design, samt den velkjente Samsonite-logoen.
  I tillegg kommer du kun til det store hovedrommet bakfra, så du unngår uønskede besøk i sekken din i store folkemengder. Her har Samsonites designere tenkt på det aller meste, for å gi deg det ypperste når det gjelder arbeid- og fritidssekk.

   

  FUNKSJONER

  SMARTE FUNKSJONER
  USB PORT Integrert - enkel tilkobling
  ANTI-THEFT Ja
  EKSTERIØR
  KATEGORI Myk sekk
  GLIDELÅS Standardglidelås
  HÅNDTAK Topphåndtak
  UTVENDIGE LOMMER To sidelommer
  SMART SLEEVE Ja
  RYGGSEKKSTROPPER Kan justeres
  REFLEKSDETALJER Ja
  INTERIØR
  HOVEDROM Ja
  PC-ROM Ja
  PC-SKJERMSTØRRELSE 15.6"
  NETTBRETTLOMME Ja
  KORTSPOR Ja
  RFID

  Samsonite RFID-blokkerende lommeboklommer beskytter mot betalings og identitestssvindel som skjer via skimming, ved å plassere RFID blokkerende materiale mellom lommebokens ytre og indre lag.
  Unngå utilsiktet kontaktløs betaling.

  INNVENDIG ORGANISERING Ja

   

  Sekker, bagger og kofferter fra Samsonite finner du her.

  Lurer du på noe?
  Ikke nøl med å kontakte oss!

  God tur!