Oppdag EPIC Anthem: Kunstnerisk Design og Innovasjon

Førsteklasses Reiseopplevelse
Vårt nyeste tilskudd til vår koffertfamilie Epic - Anthem™. Den kombinerer avanserte funksjoner og en fengslende design som aldri før. Det iøynefallende og estetiske designet er en fryd for øynene, og forvandler bagasjen din til en moteriktig uttalelse. Med sine elegante linjer og unike stil, er EPIC Anthem ikke bare funksjonell, men forbedrer også din personlige stil mens du reiser.

Neste Generasjons Letthet: Utført i høykvalitets, lett polypropylen. Dette lette, men robuste materialet er et bevis på holdbarhet, designet for å tåle reisebelastningen og sikre at eiendelene dine forblir trygge gjennom alle reiser. Gjennom innovasjon, stil, og holdbarhet, omdefinerer EPIC Anthem din reiseopplevelse, og du kan virkelig stole på lang levetid for EPIC Anthem. Epic bruker VTT-teknologien for skallet, for å sikre et ekstra sterkt og lett etui.

Vokser Med Oppgaven: Pakking og livet på veien med Anthem er også enkelt med et velutstyrt interiør, doble pakkestropper, skillevegg med en ekstra stor lomme og en lett tilgjengelig lomme i hovedrommet. Anthem har også SpaceBOOST-ekspanderingsfunksjonen på alle størrelser, som gir deg ekstra plass når du trenger det.

Epic Standardhjul: EPIC Anthem er utstyrt med Epics revolusjonerende og nye oppfinnelse, EPIC STANDARD. Epic ser fremtiden i enkelt utskiftbare hjul med standardpassform. Dette patenterede systemet gjør det veldig enkelt å bytte ut hjulene, enten til nye hvis du sliter dem ut, eller til et annet hjulmodell som passer dine behov.

Dame med Epic Anthem koffert

Gjør deg klar for en førsteklasses reiseopplevelse med EPIC Anthem - Utvidbar og til en super pris!