Utforsk Verden med Epic Phantom SL – Testvinneren!

Vi er begeistret for å presentere Epic Phantom SL, den suverene testvinneren blant reisekofferter, i vårt førsteklasses utvalg av reiseutstyr. Denne kofferten er et mesterverk av design, lav vekt, funksjonalitet og holdbarhet – alt skapt med omsorg og avansert teknologi for å forbedre dine reiseopplevelser.

Eleganse og Ytelse:

Phantom SL er konstruert med Airspeed-materialer for lav vekt, høy ytelse og lang levetid. Garantert letthet og styrke gjør Phantom SL til den ideelle følgesvennen for dine globale eventyr.

Testvinnerens Egenskaper:

Ultralett, stillegående spinnerhjul, og et tidløs design i flere farger gjør Phantom SL til reisendes favoritt. Denne SL-versjonen er Epic's letteste og beste noensinne.

Praktisk Interiør:

Phantom SL tilbyr elegant interiør med skillevegger, pakkestropper og glidelåslommer for optimal organisering. Den tresifrede TSA-kodelåsen gir ekstra sikkerhet og bekvemmelighet ved inspeksjon.

VTT™ Teknologi:

Epic's Variable Thickness Technology (VTT™) sikrer optimal skallstruktur, balansert mellom vekt og styrke, for å håndtere reiseutfordringer.

Utforsk verden med stil og trygghet – Epic Phantom SL er ditt ultimative reisefølge!