Trillebag med sykkelfeste - Gjør hverdagen enklere!

Mange ønsker å bruke mer sykkel, og mange bruker sykkel mye allerede - både i by og land. Med inntoget av elsykkel har det også blitt et enda mer relevant fremkomstmiddel for mange - og i 2018 alene ble det importert nesten 61.000 elsykler (SSB) til Norge. Dette er likevel bare 15% av totalt antall sykler importert, så den "vanlige" sykkelen lever fremdeles i beste velgående.

Andersen Shopper er et tysk kvalitetsprodusent av "Shoppere" - på norsk ofte kalt handletrille eller trillebag.

Trillebag med sykkelfeste
Foto: eksempel på Andersen Shopper med sykkelfeste

 

Selskapets unike konsepter, gir deg shoppere som kan brukes på svært mange forskjellige måter, som gjør den til en allsidig og smart trille du kan bruke på tur, i butikken, på piknik, sykkeltur, som sekk, som sekketralle - og mer, og er allerede en stor suksess i Tyskland.

I over 60 år har Andersen Shopper utviklet og produsert den originale rullende shoppingbaggen i deres familiedrevne bedrift i Satrup. Andersens visjon er å produsere for "familie, fritid og handel" - gjerne i kombinasjon med sykling, og de har alltid kombinert tradisjonelle verdier med kvalitet og nyskapende løsninger for individuelle behov.

Vi lanserer nå Andersens trillebag-løsninger for sykkel - perfekt både til vanlig sykkel og til elsykkel.
Festeanordningen til Andersen Shopper passer til alle typer sykler, med to endestykker avhengig av hvilken trille du ønsker.

Sykkelfeste til trillebag
Enten du har bagasjebrett på sykkelen, eller ikke, kan braketten festes i stolpene på din sykkel, og lenkes rett på trillebagen. Superenkelt å feste, og ta av baggen når du kommer frem.

 

sykkelfeste til trillebag
Trillene er laget i høykvalitets aluminium - de triller godt, tåler mye og baggene har imponerende god plass.
Flere av baggene har også kjølerom, du kan bruke den til å holde mat og drikkevarer kaldt på sykkelturen din - og for eksempel huke av baggen og bruke den som strandbag - eller holde matvarene frosne på veien hjem fra butikken. Mulighetene er mange.

Skal du bære tungt, ta med deg bruskasser e.l., kan Andersen Shopper også brukes som sekketralle. 

Sekketralle
Trillebag og ryggsekk

 

Selve trallene kommer i forskjellige utforminger, med forskjellig håndtak, og størrelse på hjul, så du kan finne en tralle etter ditt behov. Veskene som kobles på har også forskjellige funksjoner - noen kan 'doble' som sekk, andre har med kjølerom - de finnes også vanntette, og i mange forskjellige design.
Se utvalget her.

Shopperen er også meget plasseringsvennlig, og kan slås sammen så den ikke tar mer plass enn nødvendig når den ikke skal brukes.
Trillebag
Om du har spørsmål, eller vil vite mer om Andersen Shopper, og sykkelfester, kan du ta en titt på utvalget vårt av Andersen Shopper her, eller kontakt oss gjerne via epost, via kontaktskjema, facebook eller ring oss på telefon 906 19 529, så hjelper vi deg gjerne.

God tur!