Vær forberedt på reisen

Alle reiser er forskjellige, og man kan selvfølgelig ikke forberede seg på alle eventualiteter, men noen ting går det an å forberede seg på. Og dette ønsker vi å hjelpe deg med her.

 

Pakking

Første fase av reisen innebærer gjerne pakking. Jepp. Ikke alltid det morsomste, men med litt planlegging og noen gode hjelpemidler blir pakkingen en litt morsommere affære.
Og hva pakker man? - alt.
Alle er forskjellige, og det er som regel innholdet i koffertene også. Men har du for eksempel sett på skjortemapper? Perfekt for deg som er på jobbtur, reiser i bryllup, eller bare vil beholde skjorter og bluser strøkne til du skal bruke dem.

Brett skjorter og bluser i mappen, lukk - og ta med. Smart!

Reisedokumenter er en annen sak du helst ikke vil ha krøllete, eller miste. Å investere i et reisesett kan derfor være en god idè. Da samler du enkelt alle de viktige papirene og dokumentene dine, og holder dem beskyttet fra krøll og søl.

Passomslag beskytter passet ditt, mens reisemappen organiserer dokumentene til- og fra, visum og kort, samt mynter og sedler du trenger på reise.

Andre ting å tenke på til pakkingen kan være bagasjestropper og hengelåser.
Begge deler finnes under reisetilbehør her hos oss.

      -Husk toalettmappe!

 

Barn

Ofte holder det med kabinstørrelse til de minste barna - men det  ikke være en sekk eller en liten bag. La barna få bli med på moroa og pakke en koffert selv - for en koffert kan være så mangt. Du kan til og med ri på den.


Samsonite Dreamrider er innenfor målene til kabinkoffert hos de aller fleste flyselskaper.

Reise

Enten du reiser med tog, buss, fly eller båt er det flere ting du kan gjøre for å heve komfortnivået! For eksempel med sovemaske, øreplugger og nakkepute.

 

Len hodet bakover og sett på en lydbok -- vipps så er du fremme. Og kanskje litt uthvilt også!

 

Fremme

Så er du fremme - på hotellet, huset, hytta eller teltet. På tide å utforske! Men sekken er kanskje klam og stor, kofferten blir litt for klønete - og vi vil ikke løpe rundt med lommeboka synlig i baklomma heller.

Her briljerer 80-tallets store stilikon; rumpetasken. Den sitter fast, har plass til det du trenger - det du trenger er lett tilgjengelig - og den ser ikke lengre ut som OL-jakka fra Lillehammer '94.
Et godt alternativ er også et Bodysafe pengebelte, som du kan feste innenfor skjorte eller genser. Eller rundt hoften. 

 Tilbaketuren

Kanskje du har handlet litt på reisen din, og begynner å bli litt bekymret for om det er nok plass i kofferten eller duffelbaggen din på vei hjem?
Om du ikke har med deg en ekspanderende koffert, kan du komprimere innholdet i kofferten din med et kompresjonssett.

 

Viktigst av alt 

Ha en god tur!


❤️-lig hilsen BagBrokers